Kelebek Magazin

Sadakat nedir bilmiyorlar: Partnerlerini en çok aldatan burçlar belli oldu

Kişilik özelliklerimizi belirlediği düşünülen burçlar, ahlaki değer üzerinde de önemli etkiye sahip. Bir ilişkinin olmazsa olmazı olan sadakat, bazı burçlar için oldukça imkansız. İşte partnerine sadık kalmakta zorlanan ve ihanet etmeye meyilli burçlar…

Aldatılmak, birçok insan için yaşanabilecek en kötü tecrübeler arasında yer alıyor. 

Zaman zaman ilişkinin ilk aşamalarında ortaya çıkan sadakatsizlik durumu, bazı zamanlarda ise yıllardır evli olan çiftleri derinden sarsabiliyor. İnsanların burçlarına göre kişilik özelliklerine sahip olduğunu belirten astrologlar, ihanet etmeye meyilli burçların listesini paylaştı. 

İşte sadakatten uzak ve partnerlerini aldatmaya meyilli burçlar:

– Aslan Burçları

Eşlerini en çok aldatan burçların arasında ilk sırada aslanlar geliyor. Cazibeli yapıları nedeniyle girdikleri sosyal ortamlarda dikkati üzerine toplayan aslan burçları, karşı cinslerin ilgi odağı haline gelebiliyor. İlgi gösterilmesinden hoşlanan aslan burçları, partnerlerinin kendileriyle eskisi kadar ilgilenmediğini hissettiğinde çözümü bir başkasına yönelmekte bulurlar. 

– Koç Burçları 

Sadakatsizlikte ikinci sırada gelen burç ise koç olmakta. Ateş burcu olması nedeniyle oldukça dürtüsel olan koçlar, temas kurmayı ve dokunarak iletişimde bulunmayı oldukça seviyor. Bu özellikleri, yeni biriyle tanıştıklarında koçların çok fazla heyecan duymasına ve karşısındakini arzulamasına yol açabilir. 

– İkizler Burçları

Üçüncü sırada yer alan ikizler, bağlanma problemleri nedeniyle evlilik için en ideal olmayan burçlar arasındadır. Çoğu zaman günü birlik ilişkiler isteyen ikizler, başlangıçta ilgilerini çeken birçok şeyden çabucak sıkılabilir. İkizler burcunu isimleri gibi farklı karakterler üzerinden değerlendirmek isabetli olacaktır. Gece ile gündüz gibi çelişkili davranışlarda bulunan ikizler, bu yapıları nedeniyle partnerlerini çileden çıkarabilir.

– Yay Burçları

Dördüncü sırada yer alan yay burçları, tıpkı koçlar gibi dürtüsellik özellikleriyle bilinir. Maceracı ve hayalperest yapıları ile bilinen yaylar, yeni bir ilişkiye başlamaktan korkarlar. Yay burcu, ilişkideki karşı tarafı kendisinden üstün görmemesi halinde aldatmaya meyillidir. 

– Boğa Burçları 

İştahlı yapıları ve tutku düşkünlüğü ile bilinen boğa burçları, esasında oldukça sadık karakterlerdir. Buna karşın cinselliğe olan düşkünlükleri, boğa burçlarının bazı dönemlerde aldatan taraf olmasına yol açabilir. Boğa burçları üzerine yapılan araştırmalarda, bu burca sahip insanların yüzde 17’sinin hayatında en az bir kez partnerlerini aldattığı belirtildi. Boğa burçları bazı durumlarda partnerlerini çok seviyor olsa da, tutku düşkünlüğü nedeniyle aldatma yoluna gidebilir. 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ