Kelebek Magazin

Barcelona ve Manchester United’ın maçında gol yağmuru

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçında Manchester United ile Barcelona karşı karşıya geldi. İkinci yarıda dört golün atıldığı maçta galip çıkmadı.

UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda Manchester United, deplasmanda Barcelona’ya konuk oldu. Gol düellosunun yaşandığı mücadele 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle geçilen maçta gol perdesini 50. dakikada Marcos Alonso açtı ve Barcelona 1-0 öne geçti. Konuk ekip Manchester United, 2 dakika sonra Marcus Rashford ile beraberliği sağlarken, 59’da Jules Kounde’nin kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçti.

Maçtaki son sözü 76’da Raphinha söyledi ve Barcelona kendi sahasında oynadığı ilk maçı 2-2’lik beraberlikle tamamladı.

Manchester United ve Barcelona, 23 Şubat’taki rövanş mücadelesinde Old Trafford’da tekrar karşı karşıya gelecek.

Öte yandan, Manchester United’ın Beşiktaş’tan transfer ettiği Wout Weghorst 90 dakika sahada kaldı ancak, etkisiz bir görüntü sergiledi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ